Doelgroep

Ondernemers met 1-75 werknemers. Een segment waar KPN nog steeds enorm kan groeien met partners die in de regio een netwerk hebben opgebouwd met deze ondernemers. Dijkgraaf Telecommunicatie is zo’n partner en biedt deze ondernemers naast mobiel ook geïntegreerde communicatie oplossingen aan.

 

 

Oplossing

Met een duidelijk focus op het KPN merk zorgt Dijkgraaf Telecommunicatie ervoor dat ondernemers toegang krijgen tot de nieuwste ontwikkelingen. Naast advies en verkoop staat hij, ook in de avonduren, klaar voor zijn klanten en kan hij op korte termijn zaken installeren en problemen oplossen. Hij biedt daarmee een zeer persoonlijke service die in de regio zeer gewaardeerd wordt.

 

 

Resultaat

Dijkgraaf Telecommunicatie is een zeer succesvolle ZZP-er, met een mooie loyale KPN klantenbase. Patrick Dijkgraaf verlengt en sluit klanten aan op basis van relatie. Wat zorgt voor stabiele en structurele business tegen gezonde marges. Patrick is met Dijkgraaf Telecommunicatie eveneens gecertificeerd KPN ÉÉN partner en heeft als één-pitter al meerdere KPN ÉÉN klanten ingeschreven. Dit is bijzonder knap omdat hij tot 1,5 jaar geleden alleen maar ervaring had in mobiele telefonie. Met deze enorme stap voorwaarts onderscheidt hij zich niet alleen in de markt, maar zorgt hij er tevens voor dat zijn marktpotentieel is verruimd en hij als een van de weinige ZZP-ers meegroeit als totaalleverancier in het MKB.

Monday the 16th. Dijkgraaf Telecommunicatie - Centauri 5 - 2743 MK Waddinxveen - email:info@dijkgraaftelecom.nl - Tel:0182-616262 - mobiel:0653444777 - @ All Rights Reserved 2015 - Templates Joomla 3.3