Wat is Moving Intelligence? 

De actuele locatie van uw voertuig op uw smartphone, uw rittenadministratie altijd inzichtelijk, diefstalopsporing en rijstijlanalyse. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van Moving Intelligence. Of het nu gaat om de beveiliging van één voertuig of om het beheer van een volledig wagenpark voor een kostenbesparende bedrijfsvoering. Het online Moving Intelligence platform maakt het mogelijk.

 

 

Hoe werkt Moving Intelligence?  

De in Nederland geproduceerde Mi50 Smartbox wordt door uw dealer vakkundig in het voertuig geïnstalleerd en getest. U ontvangt hierna een activatiecode. Door middel van de activatiecode voegt u het voertuig aan uw Moving Intelligence account toe. In de online shop kunt u naar behoefte diverse diensten activeren waarbij u zelf de looptijd kunt bepalen. De diensten zijn per direct actief, wereldwijd tegen hetzelfde tarief. In Moving Intelligence beheert u zelf de administratieve gegevens, de voertuig(en) en de gebruikers met eigen rechten. Voor alarmcentrale kunt u zelf de alarmcontacten met de daarbij behorende persoonlijke code aanmaken. Het Moving Intelligence platform wordt continu doorontwikkeld dus u bent altijd verzekerd van de nieuwste techniek en mogelijkheden.

 

 

Service en innovatie 

Moving Intelligence is ontwikkeld door Technocon. Een innovator als het gaat om diensten die de veiligheid en het inzicht in de bewegingen van mobiele objecten en personen waarborgen. Technocon is toonaangevend als het gaat om slimme toepassingen voor beveiliging, wagenparkbeheer, veiligheid en duurzame mobiliteit. De eigen ontwikkelafdeling richt zich met behulp van geavanceerde technieken op innovatieve diensten en software toepassingen. Bij de ontwikkeling van Moving Intelligence zijn deze technieken gebruikt om een platform neer te zetten dat buitengewoon eenvoudig is in gebruik én het beheer van diensten. Het online platform wordt inmiddels wereldwijd door verschillende internationale service providers gebruikt.

 

 

SCM klasse 4 

Deze beveiligingsklasse wordt doorgaans geëist door uw verzekerings- of leasemaatschappij. Wordt uw voertuig gestolen, dan neemt de alarmcentrale van Technocon direct adequate maatregelen om het voertuig razendsnel te vinden en bij u terug te bezorgen, waar dan ook in Europa. SCM klasse 4 van Moving Intelligence voldoet aan alle officiële eisen zoals periodieke automatische controle van het systeem, automatische meldingen bij het onderbreken van de stroomvoorziening en melding van verplaatsing van het voertuig zonder dat het contact aan is. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met de alarmcentrale om een calamiteit te melden.

 

 

SCM klasse 5 

Deze beveiligingsklasse biedt dezelfde mogelijkheden als SCM klasse 4 beveiliging. Daarnaast geeft de alarmcentrale een alarmmelding aan u door, zodra de sirene van het inbraakalarm van uw voertuig afgaat. 

 

 

Diefstal opsporing 

Als uw voertuig wordt gestolen, dan zorgt de dienst diefstalopsporing van Moving Intelligence er 24/7 voor dat de alarmcentrale van Technocon wordt ingeschakeld. De alarmcentrale spoort het voertuig op en laat het veiligstellen.

 

 

Sabotage detectie

De dienst sabotage detectie zorgt ervoor dat bij onderbreking van de stroomvoorziening van uw voertuig, de alarmcentrale van Technocon de opgegeven alarmcontacten op de hoogte stelt. Bij onderbreking van de stroom schakelt het systeem altijd over op de interne accu.

 

 

Wat biedt Moving Intelligence?  

Elke rit (start tot en met stop van een voertuig) is direct beschikbaar via uw eigen webpagina en app. Alle, voor o.a. fiscale doeleinden, relevante details van de ritten worden daarbij weergegeven en getoond op gedetailleerd kaartmateriaal. U kunt de ritten in het overzicht bijwerken met de classificatiekeuze (privé, zakelijk) en notities toevoegen. U kunt iedere bestuurder rechten geven voor het inzien van de eigen rittenadministratie. Daarnaast staan diverse rapportage- en exportmogelijkheden tot uw beschikking. Rittenadministratie is wereldwijd (live) actief.

 

 

Live volgen

Live volgen behoort tot de basis van modern fleetmanagement. Serviceniveau en flexibiliteit bepalen de slagkracht van iedere dienstverlening. Wie rijdt waar? Wie kan daar snel even inspringen omdat hij toch in de buurt is? Via deze praktische dienst heeft u in één overzicht al uw voertuigen altijd inzichtelijk. Alle actuele gegevens zoals motorcontact aan/uit, actuele snelheid, gereden afstand worden afgebeeld op een detailleerde kaart en in een tabeloverzicht. Live volgen is wereldwijd actief.

 

 

Rijstijlanalyse

Rijstijlanalyse van Moving Intelligence meet tijdens het rijden de g-krachten van uw voertuig. Op deze manier krijgt u gedetailleerd inzicht in de acceleratie, het remmen en het bochtengedrag van de bestuurder. Via een eenvoudig inzichtelijk profiel kunt u perfect de rijstijl van een bestuurder aflezen. Iedere bestuurder ontvangt een energie- en veiligheidsscore van zijn rijstijl. Op basis van deze gegevens kunt u de bestuurder in zijn rijstijl coachen. Het doel is de bestuurder aan te moedigen om duurzaam en veilig te rijden. Dit betekent minder schade, onderhoudskosten, bandenslijtage en brandstofverbruik.

 

 

Persoonsidentificatie 

Indien uw voertuigen door meerdere bestuurders worden gebruikt, is inzicht in wie er welke rit heeft gereden erg functioneel en handig. De dienst persoonsidentificatie biedt u het volgende: 

• Urenregistratie en facturatie op basis van bestuurder.

• Persoonlijke rittenadministratie voor het voorkomen van fiscale bijtelling. 

• Eenvoudig herleiden van bekeuringen.

• Rijstijlanalyse voor het optimaliseren van de rijstijl per bestuurder..

 

 

Hulp is altijd dichtbij 

Via deze dienst worden hulpdiensten automatisch ingeschakeld bij een verkeersongeval. Bij een ongeval is het belangrijk dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn. Indien een ongeval plaatsvindt, stuurt het systeem direct een signaal met de exacte positie en voertuiggegevens naar de alarmcentrale. Deze staat in verbinding met de hulpdiensten. Door de hulpdiensten op deze wijze te alarmeren, gaat er geen kostbare tijd verloren. Hierdoor kan hulp ook op afgelegen plaatsen of in nachtelijke uren sneller ter plaatse zijn.

 

 

Rapportages  

Er zijn verschillende rapportages beschikbaar op voertuig- en bestuurder niveau:  

• kilometerstanden

• Ritregistratie fiscaal en uitgebreid

• Stationaire draaiuren

• Snelheid

• Draaiuren

• Stilstand

 

 

Moving Intelligence App  

De Moving Intelligence app is beschikbaar voor de diensten ‘Live volgen’ en ‘Rittenadministratie’. Deze gratis app maakt het mogelijk dat u, als gebruiker van Moving Intelligence, overal het gemak van inzicht in uw rittenadministratie en de actuele locatie van uw voertuig(en) heeft. In uw rittenadministratie kunt u via de app bepalen of de rit privé of zakelijk was en u kunt een opmerking aan de rit toevoegen. Op deze manier kunt u overal via iPhone, iPad of Android uw rittenadministratie up to date houden en de actuele locatie van uw voertuigen inzien.

 

  

 

 

Manage all things moving

Thursday the 20th. Dijkgraaf Telecommunicatie - Centauri 5 - 2743 MK Waddinxveen - email:info@dijkgraaftelecom.nl - Tel:0182-616262 - mobiel:0653444777 - @ All Rights Reserved 2015 - Templates Joomla 3.3